Vriescel op maat

Er zijn veel verschillende soorten vriescellen op maat verkrijgbaar. Vriescellen worden vaak gebruikt in bedrijven, zoals restaurants en winkels. Zo is er voor ieder bedrijf een andere koel- of vriesbehoefte. Vriescel-kopen.nl levert vriescellen op maat. Bekijk de mogelijkheden.

Bij vriescel-kopen.nl kun je terecht voor een vriescel op maat. Zo wordt er gekeken naar de afmetingen van de ruimte en wordt er een vriescel samengesteld die hier perfect in past. Daarom maken wij gebruik van het opbouwen van vriescellen met vriescel panelen. Je kunt dan kiezen voor verschillende soorten panelen in verschillende vormen en maten. Op die manier is het mogelijk om precies de vriescel te maken die je wilt.

Vriescel panelen

Vriescel panelen kunnen in elke willekeurige ruimte opgesteld worden. Op die manier kan er per locatie worden bepaald waar de vriescel komt te staan en hoe deze wordt opgebouwd. Dit betekent dat er voor iedere ruimte wel een geschikte vriescel te vinden is. Een vriescel op maat is dus een ideale oplossing als je de ruimte zo goed mogelijk wilt benutten.

Vriescellen worden gemaakt van verschillende materialen, zoals gepoedercoat blik en RVS. Dit zijn stevige materialen die lang meegaan. De sandwichpanelen zijn vaak gemaakt van hoge pir of polyurethaan kwaliteit.

Isolatie vriescel 

Het is extreem belangrijk dat de vriescel goed geïsoleerd is. Als je een vriescel gaat aanschaffen, is het dan ook belangrijk om rekening te houden met de isolatie. Door goede isolatie wordt het vriesproces optimaal uitgevoerd en gebruikt hij minder energie. Een vriescel op maat zorgt voor een ideale isolatie, omdat altijd precies aansluit op de koel-vries behoefte.

Een vriescel op maat is een investering, maar je wilt wel dat het zo lang mogelijk meegaat. Daarom verzorgen wij ook het onderhoud en reparaties van vriescellen. Neem contact op als je meer wilt weten over de aankoop van een vriescel op maat.

Standaard uitrusting

Onze vriescellen worden standaard geleverd met de volgende zaken: 

  • Geïsoleerde sandwichpanelen (dikte 80 mm of 120 mm) met witte coating of RVS (incl. best mogelijke isolatiewaarde). 
  • Deur: draaideur, schuifdeur
  • 12 maanden volledige garantie op de vriescel
  • Anti-slip vloer met RVS dorpel
  • Split-vriessysteem: verdamper en vriesmotor
  • Temperatuurregeling via digitaal regelpaneel
  • Geïsoleerde vloer incl. vloerontluchting
  • Drukvereffeningsventiel in de wand van de vriescel
  • Optioneel: stellingwerk in de vriescel (in aluminium, RVS of kunststof)
  • Optioneel: RVS vloer in de vriescel

Neem contact op voor advies omtrent op maat gemaakte vriescellen.