Diepvriescel

Op zoek naar een diepvriescel? Vriescel-kopen.nl is al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van koelcellen en vriescellen. Met een diepvriescel kunnen producten tot zeer lage temperatuur worden gekoeld. Dit kan tot ver onder het vriespunt.

Het voordeel van het diepvriezen van producten is dat het de houdbaarheid van producten verlengd. Daarnaast voorkomt dit de verspreiding van ziekten, doordat bacteriën en andere micro-organismen niet kunnen overleven in deze extreme temperaturen. Met een split-koelinstallatie wordt de warmte uit de vriescel gehaald en zo bereikt de diepvriescel de lage temperaturen.

Diepvriescellen worden in elkaar gezet met behulp van panelen in verschillende maten. Daardoor is het altijd mogelijk om een diepvriescel op maat te leveren bij de klant. Door deze modulaire opbouw van de diepvriescellen is het mogelijk om ook grote ruimtes te voorzien van een geschikte vriescel.

Onze diepvriescellen worden gebruikt in meerdere branches. Dit varieert van horeca, uitvaartcentra, slagers, retail, tuinders en meer.

Wil je meer informatie over de plaatsing van diepvriescellen of advies over het verbruik? Neem contact met ons op.